Olipa kerran....

Kaikki sai alkunsa yli 40 vuotta sitten pahvilaatikosta, jonka takana istui pikkuinen tyttö kaupaten mielikuvitusasiakkailleen vaaleanpunaisia, muovisia neilikoita. Rahoina olivat tietenkin paperin läpi jäljennetyt kolikot. Vuosien kuluessa pikkuisesta tytöstä kasvoi nainen, ja lapsuuden pahvilaatikko muuttui milloin oikeaksi myyntipöydäksi, milloin työpöydäksi tehtaassa. Niin, naisen henkinen koti on ollut ja tulee aina olemaan tehtaissa. Sellaisissa tehtaissa, joissa on paljon ihmisiä. Naisesta piti tulla "isona" tehtaanjohtaja, mutta kaksi vuotta reilu nelikymppisenä yliopiston käytävillä, luentosaleissa, keskusteluissa muiden ja itsensä kanssa muutti ajatukset, ja tarina jatkuu näin.....

New Focus Oy

New Focus Oy on v. 2006 perustettu yritys, joka on keskittynyt organisaatioiden kehittämiseen käyttäen apuna valmennuksia ja kehitysprojekteja. Sen asiakkaina ovat niin kymmenien tuhansien kuin yhdenkin ihmisen organisaatiot ympäri Suomen.

New Focus Oy ja valmennukset

Valmennukset tapahtuvat pääasiassa 16 hengen pienryhmissä keskittyen kaikessa käytännönläheisyyteen sekä oppimiseen yhdessä keskustelun kautta sekä yhdessä tekemällä. Näistä johtuen valmennuksissa annetaan runsaasti käytännön esimerkkejä ja niihin liittyy aina etukäteis- ja jälkitehtävät. Pitempikestoisissa valmennuksissa vielä välitehtävät. Oppimisen tehostamiseksi valmennuksissa käytetään erilaisia toiminnallisen oppimisen menetelmiä. 

New Focus Oy ja organisaatioiden kehittäminen

Kehitysprojektien vetämisessä punaisena lankana on kohdeorganisaation henkilöstön, aina ylintä johtoa myöten, sitouttaminen, motivoiminen ja osallistaminen kulloiseenkin projektiin. Niinpä jo kehitysprojektin suunnitteluvaiheeseen otetaan tiiviisti mukaan organisaation henkilöstö mahdollisimman paljon.

 

 

 

 

 

 

Leena Manninen
Toimitusjohtaja
Insinööri, KTM
HHJ

Leenan tarina

Leena Manninen

Copyright © New Focus Oy